Ελισάβετ Μουτάφη: «Ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι!» 

Ποια είναι η σχέση της με τις κόρες του Μάνου Νιφλή;

Δείτε τη συνέντευξη της Ελισάβετ Μουτάφη στο «Πρωινό»

Ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή, ενώ η ταλαντούχα ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί

Μουτάφη - Νιφλής: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι - Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο «Πρωινό» για την ενασχόλησή της με την εταιρεία ρούχων του θείου της, Μάκη Τσέλιου, τον σύζυγό της, αλλά και τη σχέση της με τις κόρες του και την πρώην γυναίκα του.

Μάνος Νιφλής Ελισάβετ Μουτάφη

Η Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νιφλή σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν θα ήθελε να γίνει μητέρα, αφού ο θείος της και γνωστός σχεδιαστής θέλει πολύ ένα ανιψάκι, απάντησε: «Όλοι έχουμε την επιθυμία για ένα παιδάκι. Τα αγαπάω τα παιδιά κι ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω, οπότε θα δείξει». 

Νιφλής για Μουτάφη:Έφυγα «σφαίρα» από το σπίτι όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Όσον αφορά στη σχέση της με τις κόρες του συζύγου της, αλλά και την πρώην σύζυγό του, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Μάνος έχει δύο κόρες, δύο κουκλάρες… Είναι κολλητές φίλες μου κι έχουμε μια υπέροχη σχέση, γιατί είναι και τα παιδιά έτσι, είναι κι ο μπαμπάς έτσι και η μαμά τους. Έχω μια εξαιρετική σχέση με τη μαμά των κοριτσιών. Είμαι αληθινή με τις κόρες του Μάνου. Δεν είχα φοβία, ήμουν άνετη από την αρχή και είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις έχω στη ζωή μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top