«Ράκος» η Ελισάβετ Μουτάφη στην κηδεία του πατέρα της

Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Μάνος Νιφλής

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη, μιας και πριν από λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη - «Έχασε» τον πατέρα της

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δε θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.


Το πρωί της Τρίτης (22/03), πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Δημήτρη Μουτάφτση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν ένα πραγματικό ράκος στο τελευταίο «αντίο» του μπαμπά της.

Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής

Μαυροφορεμένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που της χάρισε τη ζωή. Δίπλα της αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν ο σύζυγός της και γνωστός δημοσιογράφος, Μάνος Νιφλής.

Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής

Εκεί ήταν και καλοί φίλοι της ηθοποιού όπως ο Σωτήρης Καλυβάτης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Μάνος Ζαχαράκος.

 Μάνος Νιφλής

 Μάνος Νιφλής

 Μάνος Νιφλής

 Μάνος Νιφλής 

Σωτήρης Καλυβάτσης 

Σωτήρης Καλυβάτσης

Αντώνης Βλοντάκης

Αντώνης Βλοντάκης 

Μάνος Ζαχαράκος

Μάνος Ζαχαράκος 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top