Super Κική: Η κρίση πανικού μετά την αποκάλυψη της πρώτης της εγκυμοσύνης

Όσα εξομολογήθηκε στους followers της στο instagram

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη σχέση της Super Κικής με τον πρώην σύντροφό της

Πριν από λίγες μέρες η Super Κική μέσω ανάρτησής της στο instagram, γνωστοποίησε την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενημερώντας παράλληλα τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί που θα φέρει στη ζωή.

Super Κική: «Ο πρώην σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

 

 

Μετά την εν λόγω δημοσίευση, ακουλούθησαν κι άλλες αναρτήσεις από τη μέλλουσα μητέρα.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της περιγράφει πόσο δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις αλλαγές που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή της.

Χθες Τρίτη (28/6) έκανε story στο instagram μέσα από το οποίο αποκάλυπτε στους followers της ότι έπαθε μια πολύωρη κρίση πανικού. 

«Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει», έγραψε συγκεκριμένα η Super Κική στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top