MAD VMA - Τάσος Ξιαρχό: «Πήρα την Τάμτα γιατί είδα από κάτω όπλο!»

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζει ο γνωστός χορογράφος

Δείτε τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό από το Happy Day

Για το ξύλο ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light στα MAD Awards, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι την ώρα του περιστατικού, είδε κάποιον που «πήγε να βγάλει όπλο». 

MAD VMA 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο... Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες, έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα»,ανέφερε ο χορογράφος, μιλώντας σε δημοσιογράφους. 

Ο Τάσος Ξιαρχό σοκαρίστηκε με όσα συνέβησαν στα MAD Video Music Awards

Η Έλενα Παπαρίζου πηδάει από τα καθίσματα στα MAD για να ξεφύγει

Σχολιάζοντας τον λόγο για τον οποίο συνέβη κάτι τέτοιο σε μια μουσική βραδιά, ο γνωστός χορευτής είπε: «Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act μετά από αυτό κι έπαιξε playback. Και καλά έκανε, έπρεπε να φύγουν όλοι».

Ο Τάσος Ξιαρχό επιμελήθηκε τη χορογραφία της Josephine στα MAD VMA 2022

Ο Τάσος Ξιαρχό επιμελήθηκε τη χορογραφία της Josephine στα MAD VMA 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

MAD VMA: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για το ξύλο Snik- Light

«Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και οι άνθρωποι της διοργάνωσης προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν… Δε θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και γίνεται για το ποιος θα καταφέρει να γίνει αρχηγός. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top