Ζέτα Δούκα - Γιώργος Κιμούλης: «Παράθυρο» για εξωδικαστική λύση

Όσα είπε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον καταξιωμένο ηθοποιό

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Καπερνάρος στο Happy Day

Εξωδικαστικά θα προσπαθήσουν να λύσουν τη διαφορά τους η Ζέτα Δούκα κι ο Γιώργος Κιμούλης.

Το σχόλιο της Ζέτας Δούκα για την απόφαση του ΣΕΗ να διαγράψει τον Κιμούλη

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά την καταγγελία της ηθοποιού και την αγωγή ύψους 250.000 ευρώ που της απέστειλε ο Γιώργος Κιμούλης για προσβολή προσωπικότητας και πρόκληση ηθικής βλάβης, σύμφωνα με το Happy Day, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου στο γραφείο διαμεσολαβήτριας, παρουσία των δικηγόρων τους με σκοπό να βρεθεί λύση εκτός των δικαστικών αιθουσών.

Ο κ. Καπερνάρος, συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη έχει έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Γεραρή, δικηγόρο που εκπροσωπεί τη Ζέτα Δούκα.

«Δε μιλάμε για την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του. Μιλάμε για την αγωγή που αφορά αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, προσβολή προσωπικότητας, από αυτά που έγιναν εναντίον του κ. Κιμούλη», εξήγησε ο νομικός στον «αέρα».

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη δήλωση μετά τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

«Με έναν νόμο του 2019 έχει καταστεί υποχρεωτική μια αρχική συνεδρία που τη λέμε διαμεσολάβηση. Την Πέμπτη που έχει καθοριστεί αυτό το ραντεβού στην κυρία διαμεσολαβήτρια ενώπιόν της θα γίνει απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θα παραβρεθώ εκεί με τον κ. Κιμούλη. Σημασία έχει το πώς αισθάνεται κάποιος που θεωρείται αδικημένος κι είναι αδικημένος. Η θέση μας ό,τι λένε κι ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δε θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο. Όταν προσβαλλόμεθα, καταφεύγουμε στα δικαστήρια». ανάφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Γιώργος Κιμούλης με τη Ζέτα Δούκα και την Ιωάννα Σουλιώτη στην πρεμιέρα της παράστασης Closer

Ο Γιώργος Κιμούλης με τη Ζέτα Δούκα και την Ιωάννα Σουλιώτη στην πρεμιέρα της παράστασης Closer /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top