Χρουσαλά – Πατίτσας: Πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου – Τι φόρεσε η Μαριέττα

Ο ξέφρενος χορός της Χρουσαλά στη Μύκονο

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας έκλεισαν 12 χρόνια γάμου και διοργάνωσαν ένα πάρτι στη Μύκονο το Σάββατο 11 Ιουνίου!

Η  Μαριέττα ανέβασε βίντεο με την ίδια να χορεύει σε κουβανέζικους ρυθμούς σε παραλία της Μυκόνου. 

Μαριέττα Χρουσαλά - Μύκονος

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που της έραψε η καλή της φίλη Σήλια Κριθαριώτη για το πάρτι της επετείου!

Χρουσαλά με φόρεμα Κριθαριώτη

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η πλάτη του σχεδίου που αναδείκνυε τις ιδανικές αναλογίες της σχεδιάστριας σανδαλιών Marietta’s Fantasy. Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram «Τι φόρεμα!», εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό της για τη συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και η γαμήλια δεξίωση είχε γίνει στο Island. Έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Χρουσαλά: Η στιλάτη εμφάνιση με τα τρία παιδιά της λίγο πριν πάνε Αμερική

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα», είχε δηλώσει η Μαριέττα σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στο χρονικό της γνωριμίας της με τον σύζυγό της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top