«Ο Στάθης Ψάλτης τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα, τη φοβόταν»

Όσα αποκάλυψε ο φίλος του αείμνηστου ηθοποιού, Μάκη Κωστίνη

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη και ο Μάκης Κωστίνης μίλησε για τη σχέση του Στάθη Ψάλτη με τη σύζυγό του Χριστίνα Ψάλτη.

Μάκης Κωστίνης

Στάθης Ψάλτης: Οργισμένη η κόρη του για την εκταφή του


Αρχικά, ο καλός φίλος του αείμνηστου ηθοποιού σχολίασε στην εκπομπή «Love it» το θέμα της εκταφής του: «Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη, Κάτια Κυβέλου μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα».

Γιάννης Ρώτας: «Δεν έχω επαφές με τη Χριστίνα Ψάλτη, μου είναι αδιάφορη»

Στάθης Ψάλτης


Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Στάθης Ψάλτης φοβόταν τη σύζυγό του και επειδή οι καβγάδες ήταν έντονοι, ήθελε να χωρίσει: «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο. Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνη όταν γνωρίστηκαν έλεγε ψέματα ότι είναι 22 ενώ ήταν 17. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δε σκεφτόταν τίποτα άλλο».

Στάθης Ψάλτης - Χριστίνα Ψάλτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top