Ναταλία Γερμανού: «Με έχουν αποκαλέσει η ντροπή του πατέρα μου...»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τα hate comments που δέχεται

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα Δε Γίνεται σχολίασε με τους συνεργάτες της τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα η Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και γενικότερα για αυτό το... κύμα υβριστικών σχολίων στα social media

Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την επέτειο θανάτου του πατέρα της

«Ανοίγει μια πολύ μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει με τον κακοποιητικό λόγο που συχνά χρησιμοποιείται στα social media. Πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε κι αν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται η ίδια, λέγοντας για παράδειγμα: «Με έχουν αποκαλέσει η ντροπή του πατέρα μου (σ.σ. του αείμνηστου δημοσιογράφου Φρέντυ Γερμανού)». 

H Ναταλία Γερμανού δηλώνει έτοιμη για αλλαγές

Η Ναταλία Γερμανού με τον αείμνηστο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό σε εκδήλωση το 1999

Η Ναταλία Γερμανού με τον αείμνηστο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό σε εκδήλωση το 1999 /Φωτογραφία Eurokinissi

Από τη δική της πλευρά, η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εκείνη: «Είμαι από τους τυχερούς που ευτυχώς είναι πολύ λιγότερα τα hate comments από τα θετικά. Αν απαντήσουμε στην καραμέλα ότι “εκτίθεσαι θα δέχεσαι και τα αρνητικά σχόλια”. Ο λόγος που δέχομαι αρνητικά σχόλια εγώ κι ο καθένας μας δεν είναι επειδή εκτίθεμαι, είναι επειδή δεν εκτίθεται εκείνος εκείνη την ώρα. Όλο αυτό ξεκινάει από εκεί. Ούτε εγώ, ούτε η κυρία Μαρία από το σπίτι της, ούτε η κυρία Καίτη δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μια γυναίκα να νιώσει άσχημα που έρχεται κοντά με τη θηλυκή της πλευρά. Εγώ συνήθως δεν απαντάω...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top