H Ναταλία Γερμανού δηλώνει έτοιμη για αλλαγές

Όσα είπε στην εκπομπή «Breakfast@star»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Νέο hair look για τη Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στα μαλλιά της

Η παρουσιάστρια νιώθει πολύ όμορφα που όλα αυτά τα χρόνια το κοινό έχει αγκαλιάσει εκείνη και την παρέα της. Ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι έτοιμη για αλλαγές στα επαγγελματικά της.

Η Ναταλία Γερμανού στο Breakfast@star

Η Ναταλία Γερμανού στο Breakfast@star

«Νομίζω ότι αυτή είναι από τις καλύτερες τηλεοπτικές χρονιές που έχουμε περάσει. Τα παιδιά είναι φανταστικά. Αν με ρωτάτε εγώ αν θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Ένα βραδινούλι θα ήθελα να κάνω. Συγκεκριμένα ένα talk show με συνεντεύξεις, από την επόμενη χρονιά και προς το τέλος», είπε αρχικά στο «Breakfast@star».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Fame Story, αλλά και στο Chart Show. «Ακουσα κάποιες φήμες για το Fame Story, αλλά σε μένα δεν είπαν τίποτα. Το απολαμβάνω το Chart Show. H Δέσποινα Βανδή είναι πάρα πολύ καλή.»

Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε το Chart Show

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθεί πολύ τηλεόραση και τις αρέσει η μυθοπλασία. Βέβαια, δε βλέπει τις εκπομπές που είναι απέναντί της, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, επειδή είναι απέναντί της, αλλά παρακολουθεί κάποια αποσπάσματα στο YouTube.
Ανάμεσα στις εκπομπές που παρακολουθεί είναι και η πρωινή εκπομπή του Star, «Breakfast@star», διότι όπως είπε είναι μια ανάσα διαφορετικής φρεσκάδας που την είχαμε ανάγκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top