Πέτρος Ίμβριος - Συράν Λελούδα: Βάφτισαν τον γιο τους στη Βουλιαγμένη

Παράλληλα γιόρτασαν και τον γάμο τους με ένα υπέροχο πάρτι

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα απόλαυσαν ο Πέτρος Ίμβριος και η Συράν Λελούδα, αφού εκτός από τη βάφτιση του γιου τους, τον οποίο ονόμασαν Παναγιώτη, είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και το γαμήλιο πάρτι τους|!  

Πέτρος Ίμβριος: Οι ευχές για τον γιο του που έγινε ενός έτους!

Το ζευγάρι με τον μικρό Παναγιώτη και τους νονούς του, Κυριάκο Δημοσθένη και Mυρσίνη Ιμβρίου

Το ζευγάρι που ειναι αρκετά χρόνια μαζί, βάπτισε τον γιο τους στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ο νεοφώτιστος ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας, τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ νονοί του ήταν η αδερφή του τραγουδιστή Mυρσίνη και ο παιδικός του φίλος Κυριάκος Δημοσθένης.

Ο χαρούμενος μπαμπάς Πέτρος Ίμβριος κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Παναγιώτη

Ο Πέτρος Ίμβριος και η Συράν Λελούδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2020. Το μυστήριο τότε είχε λάβει χώρα σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα παρουσία μόνο των πολύ στενών συγγενών τους λόγω των περιορισμών που υπήρχαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου.

Βαρύ πένθος για τον Πέτρο Ίμβριο - Πέθανε ο πατέρας του

Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία με την αφορμή της βάφτισης του γιου τους, να γιορτάσουν και τον γάμο τους, κάνοντας ένα πάρτι με όλους τους φίλους και συγγενείς τους

Η γαμήλια τούρτα του Πέτρου Ίμβριου και της Συράν Λελούδα

Τώρα όμως, που έχει γίνει άρση αυτών των περιορισμών, το ζευγάρι ήθελε να κάνει ένα πάρτι με καλεσμένους όλους του τους φίλους προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουν με την βάπτιση του γιου τους.

Το ζευγάρι ήθελε να κάνει ένα πάρτι με καλεσμένους όλους του τους φίλους προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουν με την βάπτιση του γιου τους

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top