Μαντώ Γαστεράτου: «Το ραδιόφωνο είναι η ψυχοθεραπεία μου»

«Ο πιο ανταγωνιστικός χώρος που έχω εργαστεί έως σημερα είναι η τηλεόραση»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα, τη δουλειά στο ραδιόφωνο, τον αγαπημένο της σύζυγο και το πώς κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά που πήρε από την πρώτη της εγκυμοσύνη!

«Οι 100»: Καλεσμένοι η Μαντώ Γαστεράτου και ο Γιώργος Καράβας

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ξεκίνησε λέγοντας ότι η πρώτη της συμμετοχή σε εκπομπή στην τηλεόραση έγινε έπειτα από ένα διαφημιστικό που είχε κάνει. «Και εκεί με είχαν δει και με είχαν καλέσει να κάνω ένα δοκιμαστικό. Και μετά από αυτό που έκανα, μετά πήγα στο Μad, στην παρουσίαση».

Όπως αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου, αποφάσισε να αφήσει το μόντελινκ γιατί θέλει γερό στομάχι και πρέπει να αντέχεις τη μοναξιά και τον ανταγωνισμό

Σε ερώτηση που δέχτηκε γιατί άφησε το μόντελινκ, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε ότι: «Το μόντελινκ το άφησα γιατί θέλει να έχεις γερό στομάχι. Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Μιλάνο, είπα τότε ότι θα είναι και το τελευταίο μου. Χρειάζεται να έχεις πολύ καλές ισσοροπίες και να τα έχεις βρει πολύ καλκά με τον εαυτό σου, για να αντέξεις τη μοναξιά σου, να αντέξεις τον ανταγωνισμό».

Μαντώ Γαστεράτου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι ο πιο ανταγωνιστικός χώρος που έχει εργαστεί έως σήμερα είναι η τηλεόραση.

Για τη σχέση της μετο ραδιόφωνο είπε χαρακτηριστικά: «Το ραδιόφωνο το αγαπώ, είναι για εμένα η ψυχοθεραπεία μου. Κάθε μέρα δε λέω πάω στη δουλειά, λέω πάω στην ψυχοθεραπεία μου. Δε συναντάς εύκολα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, που να σου επιτρέπεται να είσαι ο εαυτός σου. Η τηλεόραση δε μου λείπει και η αλήθεια είναι ότι έχω άλλες προτεραιότητες, έχω άλλες ανάγκες και θέλω να πάρω λίγο τον χρόνο μου».

Η διαφήμιση στην οποία είχε συμμετάσχει η Μαντώ Γαστεράτου προτού εργαστει ως παρουσιάστρια στο Mad

Για τον έρωτα που ζει με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, δήλωσε; «Μα όταν είσαι ευτυχισμένος και έχεις βρει τον άνθρωπό σου, γιατί να περιμένεις, γιατί να μη ζήσεις τις όμορφες στιγμές που έρχονται, έντονα, όμορφα, στο εδώ και τώρα»;

Η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαντώ Γαστεράτου, με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω πάρει 12 κιλά. Δεν προσέχω, τρώω όσο θέλω, το ξέρω ότι θα το πληρώσω μετά, αλλά τι να κάνουμε, θα αναγκάζομαι να έρχομαι στη δουλειά πάλι με το ποδήλατο».

Η Μαντώ Γαστεράτου δε δίστασε να αποκαλύψει ότι τα 25 κιλά που πήρε από την πρώτη της εγκυμοσύνη τα έχασε αφού ερχόταν καθημερινά με το ποδήλατο στη δουλειά

«Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά που πήρα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη;»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top