Alec Baldwin: Πένθος για τον ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Το έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram

Δείτε βίντεο για τον Alec Baldwin από το Breakfast@Star

Δε σταματάνε τα δυσάρεστα νέα για τον Alec Baldwin. Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι η μητέρα του, Carol M. Baldwin, πέθανε στα 92 της χρόνια. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια.

Ο 64χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram με μια δήλωση της οικογένειάς του, στην οποία παρουσίασε ένα κομμάτι της ιστορίας της και την κληρονομιά που άφησε πίσω η μητέρα του. 

Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάλντουιν: Παρέδωσε το κινητό του στην αστυνομία  

«Με βαθύτατη λύπη η οικογένειά μου δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση. Η Carol M. Baldwin, μητέρα των ηθοποιών Alec, Daniel, William Baldwin και  και δύο κοριτσιών, της Elizabeth και της Jane, πέθανε σήμερα στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ήταν 92.

Γεννημένη ως Carol Newcomb Martino στις Συρακούσες στις 15 Δεκεμβρίου 1929, ήταν παιδί του Ρόι και της Μάριον κι είχε έναν αδερφό, τον Ντάνιελ και πέντε αδερφές τις Patricia, Joan, Diane, Louise και Rebecca.

Ο Alec Baldwin είναι εδώ και μήνες στη δημοσιότητα λόγω του τραγικού συμβάντος όπου φαίνεται να πυροβόλησε κατά λάθος τη φωτογράφο Halyna Hutchins /Φωτογραφία AP Images

Γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, Alexander Baldwin, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ και οι δύο φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Συρακουσών. Το 1954, ο Alec, μετακόμισε με την οικογένεια στο Λονγκ Άιλαντ, όπου δίδαξε ιστορία και προπονούσε ποδόσφαιρο και σκοποβολή στο γυμνάσιο Massapequa μέχρι τον θάνατό του, σε ηλικία 55 ετών, το 1983» και πρόσθεσε: «Η Carol M. Baldwin μεγάλωσε τα παιδιά της και όταν το τελευταίο μπήκε στην εφηβεία, πήγε να εργαστεί στο μάρκετινγκ για μια εταιρεία που ονομάζεται Quick Test, η οποία λειτουργούσε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο.

Το 1991 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αφού τα κατάφερε, ενώθηκε με μια ομάδα υποστήριξης καρκίνου του μαστού σε όλο το Long Island για να ξεκινήσει μια προσπάθεια με τη SUNY Stony Brook. Με την υποστήριξη της τότε προέδρου του πανεπιστημίου, Shirley Strum Kenny, το "Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M. Baldwin" άνοιξε στην πανεπιστημιούπολη στο Stony Brook. Ένα άλλο κεφάλαιο ξεκίνησε μερικά χρόνια αργότερα σε συνεργασία με το SUNY Upstate Universityv. Οι συντονισμένες προσπάθειες έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό.

Άλεκ Μπάλντουιν: Έγκυος η σύζυγός του - Περιμένει το έβδομο παιδί τους

«Η μητέρα μου με δίδαξε για δεύτερες πράξεις. Και τρίτες επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της ως μαχήτρια και πρωταθλήτρια για τον σκοπό στον οποίο αφιέρωσε τόση ενέργεια. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά της», δήλωσε ο ηθοποιός.

Εκτός από τα έξι παιδιά της, η Carol έχει 25 εγγόνια και 14 δισέγγονα. Θα ακολουθήσουν πληροφορίες σχετικά με τα μνημόσυνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top