Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάλντουιν: Παρέδωσε το κινητό του στην αστυνομία  

Για την έρευνα του θανατηφόρου πυροβολισμού στο γύρισμα ταινίας

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για την υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν και τον θάνατο της άτυχης Χαλίνα Χάτσινς (24/11)

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανατηφόρου πυροβολισμού στα γυρίσματα της ταινίας Rust, τον Οκτώβριο στο Νέο Μεξικό, όπως ανέφεραν ο δικηγόρος του ηθοποιού και ένας αξιωματούχος της αστυνομίας.

Ανατροπή στην υπόθεση Μπάλντουιν: «Το σενάριο δεν προέβλεπε πυροβολισμό»

Τον Δεκέμβριο είχε εκδοθεί ένταλμα έρευνας για το iPhone του Μπάλντουιν. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε είχε αναφέρει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι εξακολουθούσε να προσπαθεί να πάρει τη συσκευή του ηθοποιού.

Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του σερίφη, Χουάν Ρίος, γνωστοποίησε ότι το τηλέφωνο του Μπάλντουιν παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης, οι οποίες ήταν στη διαδικασία λήψης σχετικών δεδομένων προκειμένου να τα αποστείλουν στη Σάντα Φε.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε για το δυστύχημα: «Δεν τράβηξα την σκανδάλη»

Ο Μπάλντουιν έκανε πρόβα μίας σκηνής στα γυρίσματα του γουέστερν Rust όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι είναι συντετριμμένος εξαιτίας του περιστατικού.

Άλεκ Μπάλντουιν: Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter

Το ένταλμα έρευνας έδωσε το δικαίωμα στους ερευνητές να κατασχέσουν το τηλέφωνο του Μπάλντουιν προκειμένου να εξετάσουν τα μηνύματα και άλλες αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Άαρον Ντάιερ, δικηγόρος του Μπάλντουιν, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε παραδώσει το τηλέφωνο στις αρχές την Παρασκευή. «Όμως, το ζήτημα δεν αφορά το τηλέφωνό του και δεν υπάρχουν απαντήσεις στη συσκευή. Ο Άλεκ δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε ο Ντάιερ. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς βρέθηκαν αρχικά οι αληθινές σφαίρες στον χώρο των γυρισμάτων», συμπλήρωσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top