Άλεκ Μπάλντουιν: Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter

Ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Star για την υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν και τον θάνατο της άτυχης Χαλίνα Χάτσινς (24/11)

Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξή του στον Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος, ο Άλεκ Μπάλντουιν αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό συμβάν που έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και στοίχισε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν αποκλείεται «σαμποτάζ» πίσω από το ατύχημα

O Άλεκ Μπάλντουιν είχε δύο λογαριασμούς στο twitter και αποφάσισε να διαγράψει τον έναν. Μάλιστα, ήταν ο λογαριασμός στον οποίο είχε επιλέξει να κάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του σχετικά με τον μοιραίο πυροβολισμό. Αντίθετα, κράτησε τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε και τόσο συχνά με την τελευταία του ανάρτηση εκεί να έχει γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού δεν έδωσαν εξήγηση για τον λόγο που αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό, όμως φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο που συνέπεσε χρονικά με την προβολή της συνέντευξής του.

Ο Μπάλντουιν είχε δηλώσει ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη και πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες παρά το γεγονός ότι ήδη το όνομά του βρίσκεται μεταξύ των παραγωγών που μηνύθηκαν από εργαζόμενους στην ταινία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top