Ελένη Χατζίδου: «Ο Ετεοκλής με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Όσα είπε η τραγουδίστρια στο Breakfast@Star

Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Χατζίδου στο Breakfast@Star

Είναι πολύ ερωτευμένη και μετά την επιτυχία με το σουξέ Χειρότερα, ήρθε κι ο έρωτας και η οικογένεια με τον Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου: Με κορωνοϊό και σε καραντίνα στη Νέα Υόρκη η τραγουδίστρια;

To πρωί της Παρασκευής η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στο πλατό του Breakfast@Star και μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την οικογένειά της και την τηλεόραση.

Η Ελένη Χατζίδου ήταν από τις πρώτες που τραγούδησαν σουξέ του Παντελή Παντελίδη

Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη συνεργασία με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, αλλά και πώς της έδωσε το πρώτο της τραγούδι. Μίλησε και για τις επόμενες συνεργασίες αλλά και το νέο της τραγούδι, Τρέμω Ολόκληρη, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τον γάμο και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον γνωστό αθλητή, Ετεοκλή Παύλου. «Ο Ετεοκλής με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει κάνει να σκέφτομαι περισσότερο και τον άλλον. Μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε στην Ελίνα και τον Γιώργο. 

Χατζίδου – Παύλου: Οικογενειακή βόλτα με την κόρη τους, Μελίτα!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε και το τρομακτικό τροχαίο που είχε πριν από λίγες ημέρες: «Πέρασε οδηγός από ένα στοπ και με χτύπησε. Δεν σταμάτησε καθόλου την πορεία του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά, ακούει από μέσα μια κραυγή. Φώναζα "με τράκαρε, με τράκαρε". Φαντάσου να ακούς τον άνθρωπο σου εκείνη τη στιγμή έτσι... Νόμιζα ότι το αυτοκίνητο θα καταλήξει ανάποδα. Λίγο έλειψε να καταλήξω σε κολώνα». 

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το σοβαρό τροχαίο που είχε πρόσφατα

Ετεοκλής Παύλου: «Εύχομαι η Μελίτα να πάρει τον χαρακτήρα της Ελένης»

Μιλώντας για την τηλεοπτική της εμπειρία, αφού παρουσίασε εκπομπή με τον σύζυγό της στο OPEN, δήλωσε: «Χάρηκα πολύ την εμπειρία μου στην τηλεόραση», ενώ αποκάλυψε ότι τους έγιναν και κάποιες προτάσεις στη συνέχεια. «Θα ήθελα να κάνω κάτι που έχει πλάκα», συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top