Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγό μου είναι όλα δεσμευμένα»

Όσα είπε η γνωστή αισθητικός για τον αποφυλακισμένο Βασίλη Γκουρούση

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Blue Sky ήταν η Τέτα Καμπουρέλη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλα όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, που αποφυλακίστηκε

Τέτα Καμπουρέλη: Η αντίδραση μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν», είπε αρχικά η γνωστή αισθητικός.

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δε μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε», δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

Τέτα Καμπουρέλη: Αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον σύζυγό της

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες», κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

Μετά από 14 μήνες, ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Τρικάλων την περασμένη Δευτέρα. Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, όταν βγήκε από τη φυλακή έμεινε στο σπίτι των γονιών του κι όχι στην σπίτι που έμενε με την Τέτα Καμπουρέλη.

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες. Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κ.λπ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως κι έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top