Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

14 μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Super Κατερίνα

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Βασίλης Γκουρούσης, που ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων 14 μήνες για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Τέτα Καμπουρέλη: Αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον σύζυγό της

Η αποφυλάκιση του συζύγου της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη και θεατρικού παραγωγού, έγινε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως κι ανακριτή, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Αντώνης Βουλγαράκις και Βασίλης Σερεμέτης.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, οι συνήγοροι υπεράσπισης επισημαίνουν ότι: «Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα». 

Ο Βασίλης Γκουρούσης με την Τέτα Καμπουρέλη σε θεατρική πρεμιέρα το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στο ίδιο πλαίσιο σημειώνουν ότι το μόνο στοιχείο ένδειξης εμπλοκής του, δηλαδή η ύπαρξη δείγματος βιολογικού υλικού «αποδυναμώθηκε» από τα νεώτερα στοιχεία και τα εργαστηριακά δεδομένα.

«Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας» καταλήγουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Ο σύζυγος της Καμπουρέλη «λύνει» τη σιωπή του και μιλά μέσα από τη φυλακή

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης, αποδεχόμενου -στην ανακριτική διάταξη- του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο-Γενετιστή δρα. Γεώργιο ΦΙΤΣΙΑΛΟ από την πρώτη στιγμή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε.

Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top