Άννα Τσουκαλά: Ο Κώστας Κωστόπουλος μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση

Η Άννα Τσουκαλά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από λίγα χρόνια μέσα από τη σειρά «Μη μου λες αντίο». Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από την Ελλάδα, μιας και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Άννα Τσουκαλά: «Μου έστειλαν μήνυμα "υπέγραψες τη θανατική σου καταδίκη"!»

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος/ φωτογραφία NDP

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος/ φωτογραφία NDP

Πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός Έλενα Αθαανσοπούλου έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη για βιασμό / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Η ηθοποιός Έλενα Αθαανσοπούλου έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη για βιασμό / Πηγή φωτογραφίας: facebook
 

H εν λόγω καταγγελία έρχεται ένα μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό από τον σκηνοθέτη.
«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε η Άννα Τσουκαλά.

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Σασμού-Η απάντηση στην καταγγελία της ηθοποιού

 

Άννα Τσουκαλά
Το πρωί της Κυριακής (22/5), η Άννα Τσουκαλά μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» λέγοντας: «Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ. Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top