Ελληνίδα μοντέλο έριξε... φαγουρόσκονη στα παπούτσια συναδέλφου της!

«Ήταν θρασύτατη, της άξιζε»

Δείτε τη συνέντευξη του πρώην top model στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Ήταν μια από τις πρώτες Σταρ Ελλάς στις αρχές της δεκαετίας του '90, τότε που τα Καλλιστεία ήταν ένα από τα σημαντικότερα σόου της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου παραμένει εντυπωσιακή στα 51 της χρόνια

Η Μαρίνα Τσιντικίδου παραμένει εντυπωσιακή στα 51 της χρόνια

Ο λόγος για τη Μαρίνα Τσιντικίδου, το μοντέλο που έκανε σημαντική καριέρα στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ αλλά και την τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή στην εκπομπή Mega Καλημέρα, τότε είχε ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου.

Μαρίνα Τσιντικίδου: «τώρα ξεπερνάω την κατάθλιψη»

«Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ. Ήταν θρασύτατη, της άξιζε... Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα!», αποκάλυψε στην κάμερα με χιούμορ.

Ακόμα και σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου κάνει κάποιες guest εμφανίσεις ως μοντέλο

Ακόμα και σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου κάνει κάποιες guest εμφανίσεις ως μοντέλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τα χρήματα που έβγαλε εκείνη την εποχή αποκάλυψε: «Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω. Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες. Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”. Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί».

Τέλος, για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, εξομολογήθηκε: «Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφιση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top