Μαρίνα Τσιντικίδου: «τώρα ξεπερνάω την κατάθλιψη»

«Πέρασα σκληρή δοκιμασία. Με εξόντωσε»

Μαρίνα Τσιντικίδου: «τώρα ξεπερνάω την κατάθλιψη»
Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου. Από το 2006 και μετά, τα χτυπήματα της μοίρας ήταν απανωτά για το πρώην μοντέλο και ηθοποιό: «είχα απώλειες στην οικογένεια μου, και ως μοναχοπαίδι που είμαι μου στοίχισε αφάνταστα. Πρώτα έχασα τη γιαγιά μου, μετά τον παππού μου και τέλος, τον πατέρα μου. Μετά έχασα και το σκυλάκι μου, που το είχα για 16 ολόκληρα χρόνια».

Το αποκορύφωμα των όσων πέρασε ήταν τη φετινή χρονιά, αφού όπως εξομολογείται στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», το όνομα της ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών: «ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένη και δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Το όνομα μου το ενέπλεξαν κάποιοι bloggers και αυτοί είναι που θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Η ιστορία αυτή όπως λέει, «με εξόντωσε. Πιο πολύ όμως υπέφερα για τους δικούς μου ανθρώπους. Πέρασα σκληρή δοκιμασία».

Για να το ξεπεράσει, χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου που την ευνόησε πολύ. Όλο αυτό το διάστημα της σιωπής και της απομόνωσης της, είχε τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο «δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση και να ντρέπομαι γι΄αυτό που κάνω. Ούτε να συμβιβαστώ και να κάνω τη “μοιραία γυναίκα”. Mόνο μοιραία γυναίκα δεν είμαι!»

Γιατί όμως δεν έφτιαξε την προσωπική της ζωή; «είχα προτάσεις γάμου, και τρεις φορές έφτασα πολύ κοντά στο να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά δεν τα ανέβηκα!»

Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, «θα μου έλεγα να κάνω συμβιβασμούς. Τότε όμως δεν το σήκωνε η καρδούλα μου!»

Πλέον, θα ήθελε ένα παιδί, αρκεί να ήταν δέκα χρονών: «να ξεκινήσω από την αρχή μια διαδικασία μητρότητας και με τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν θα το έκανα. Κυρίως γιατί δεν έχω σύντροφο. Από την άλλη, δεν υπάρχει οικονομική ασφάλεια».

Παρ΄όλ΄αυτά, στη ζωή της έχει αγαπηθεί όπως θα ήθελε και έχει ζήσει «έντονα βιώματα με ο,τι κι αν αυτό συνεπάγεται».

Αυτό που θα ήθελε τώρα είναι «έναν άνθρωπο για να νιώσω και πάλι συντροφικότητα, αγάπη και ασφάλεια».

Όσο για το χρόνο που περνά; νιώθει ανασφάλεια γι΄αυτό και δεν θα δίσταζε να κάνει πλαστική: «έχω κάνει και θα κάνω στο μέλλον. Αυτό που φοβάμαι στην πλαστική είναι η υπερβολή και το λάθος».

Κάντε κλικ στο video και δείτε την Μαρίνα Τσιντικίδου καλεσμένη στο περσινό "Δέστε τους"...

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top