Ρεγγίνα Μακέδου: Αποχωρίζεται τα μαλλιά της ξανά - Το δυνατό μήνυμά της

Η λευχαιμία «χτύπησε» ξανά την πόρτα στη γυμνάστρια

Πρόσφατο βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5, η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τα social media και δίδαξε θάρρος και δύναμη σε όσους διανύουν τον ίδιο Γολγοθά με εκείνη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή γυμνάστρια αποκάλυψε στο Tik Tok και το Instagram ότι ξύρισε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά, πριν πέσουν μόνα τους από τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται για τη λευχαιμία.

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε… Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα! Η δύναμη είναι μέσα μας! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας! Η θηλυκότητα δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα!

Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ! Γίνετε δότες μυελού των οστών… ένας από εσάς θα σώσει εμένα… Σας ευχαριστώ!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram, στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Όπως εξομολογήθηκε η Ρεγγίνα Μακέδου πριν λίγες εβδομάδες, υπήρξε υποτροπή στην ασθένειά της και μάλιστα πρόκειται να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με τον συμβατό δότη να έχει ήδη βρεθεί.

Ρεγγίνα Μακέδου: Βρέθηκε συμβατός δότης, μετά την υποτροπή της λευχαιμίας

Δείτε την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top