Γιώργος Μαργαρίτης: «Είναι να μη βάλεις στο στόμα το χασίς»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη μάχη του με τις εξαρτήσεις

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Μαργαρίτη

Mετράει πάνω από 50 χρόνια στο λαϊκό τραγούδι με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του και μια τεράστια φωνή που έχει δοξαστεί.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαργαρίτη που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για την καριέρα του, τη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και την εξάρτησή του με τον τζόγο και τις καταχρήσεις.

Γιώργος Μαργαρίτης: «Πέρασα δυσκολίες, αλλά δικαιώθηκα»

Για τον πρώτο του δίσκο, ο τραγουδιστής υπογράμμισε: «Άργησα να κάνω τον πρώτο δίσκο γιατί είχα ένα πάθος, τον τζόγο, με ταξίδευε και με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Εκεί που λέγαμε θα δέσουμε, ξεδέναμε και τελειώναμε». Στη συνέχεια εξομολογήθηκε και τον τρόπο που τον έκοψε: «Ο Τάκης Σούκας με ξέκοψε από τον τζόγο, διότι είχα μαζί μου τότε τον αδερφό του, ήταν κι εκείνος πολύ καλός μουσικός κι έπαιζε πιάνο και τον είχα μαζί μου κι έτσι ο Τάκης έμαθε ότι στη Γλυφάδα ήταν ένας τραγουδιστής. Δώσαμε ραντεβού, αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια για να συναντηθούμε. Η αιτία ήταν ο τζόγος πάλι. Δεν ήμουν συνεπής στα ραντεβού. Πολλές φορές μου έλεγαν "πάμε να γνωρίσουμε τον τάδε" κι έλεγα "θα έρθει η ώρα". Είχα κρυψώνες για χρήματα, η μια ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης κι η άλλη εκεί όπου ήταν το περιστατικό με τον Παναγούλη. Είδα το περιστατικό επειδή πήγαινα να πάρω χρήματα για τον τζόγο».

Όσον αφορά την εξάρτησή του από το αλκοόλ, σημείωσε: «Είναι ανάλογα τους οργανισμούς. Εμείς είχαμε μόνο το χασίς και το ποτό. Είναι να μην το βάλεις στο στόμα το χασίς. Εγώ το έβαλα πολύ μικρός. Δεν είχα θέμα και το έκοψα. Αλλά τσιγάρο έκανα 40 χρόνια. Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Δε μου άρεσε η φωνή μου. Όλα αυτά τα ποτά άρχισαν να ξεραίνουν τον λαιμό μου και τα τύμπανά μου δεν άκουγαν καλά. Και το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό». 

Συγκλονίζει λαϊκός τραγουδιστής: «Κοιμόμουν σε παρκάκι σε ένα στρώμα»!

Για τα λάθη του, ο Γιώργος Μαργαρίτης τόνισε: «Mόνος μου πάλεψα, δεν είχα κανέναν να με στηρίξει». Aναφερόμενος στις εποχές που έκανε εξαετή συμβόλαια με τις δισκογραφικές και δεν είχε περιθώριο να επιλέγει το καλύτερο για εκείνον, συμπλήρωσε: «Λάθη γίνονται. Υπάρχουν τραγούδια που μετανιώνω που τα είπα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top