Eurovision: Οι ευχές της Φουρέιρα στην Ανδρομάχη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Η τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018

Λίγο πριν την έναρξη του Β’ Ημιτελικού της Eurovision, όπου η Ανδρομάχη θα ανέβει στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το κομμάτι «Ela», η Ελένη Φουρέιρα της ευχήθηκε και δημόσια «Καλή Επιτυχία»!

Eurovision 2022: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός - Πότε θα εμφανιστεί η Κύπρος

Η τραγουδίστρια, η οποία το 2018 κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής για χάρη της Κύπρου, θέλησε να εμψυχώσει την Ανδρομάχη, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο από την εμφάνιση της Ανδρομάχης και το συνόδευσε γράφοντας: «Καλή Επιτυχία». 

Ανδρομάχη Eurovision

Eurovision 2022 - Στην 9η θέση του Β' ημιτελικού η Κύπρος

Απόψε, Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 22:00 θα παρακολουθήσουμε από την ΕΡΤ, σε απευθείας σύνδεση με το Pala Olimpico τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο εμφανίζεται η Κύπρος στην 9η θέση.

Με το τραγούδι "Ela" διαγωνίζεται η Κύπρος και στη σκηνική της παρουσία η Ανδρομάχη εμφανίζεται σαν την Αφροδίτη μέσα από τα κύματα. Στο σκηνικό βλέπουμε μία τεράστια κατασκευή σαν κοχύλι επάνω στο οποίο βρίσκονται οι χορεύτριες ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται γραφικά.

Eurovision 2022 - Στην 9η θέση του Β' ημιτελικού η Κύπρος
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top