Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές στον Πάνο Ιωαννίδη που έγινε πατέρας

Το σχόλιο που έκανε για τους... καρπερούς μάγειρες!

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Πάνος Ιωαννίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατάει αγκαλιά το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς - Το όνομα που θα πάρει ο γιος του

Η είδηση ότι ο σεφ και κριτής του MasterChef έγινε πατέρας, εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη!

Οι Ελένη έστειλε τις ευχές της στον Πάνο Ιωαννίδη για το μωράκι του

«Μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Μα από τους τρεις κριτές οι δύο να περίμενουν παιδί. Ξαφνικά διαβάζουμε "Ο Ιωαννίδης έγινε πατέρας". Εγώ δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Θα μου πεις γιατί να το ξέρεις; Έ τόσες πληροφορίες που μας έρχονται μπορεί να μας είχε φτάσει κι αυτή», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη για τον Πάνο Ιωαννίδη. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στον σεφ: «Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους κι όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν». 

Πάνος Ιωαννίδης: Όλα όσα ξέρουμε για τη σύντροφό του

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην είδηση ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας αποκτώντας αγοράκι. «Αμ ο άλλος κριτής; Ο θείος; Ο Κουτσόπουλος περιμένει μωρό. Αυτόν τον ξέραμε ότι έχει σχέση». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι λέτε, οι μάγειρες πάνε φουλ φέτος. Ο Πετρετζίκης κατευθείαν. Δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο, περιμένει το δεύτερο. Κάτι γίνεται εκεί στους μαγειρέους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top