Έξαλλος ο Μουτσινάς με τους ιερείς που αντέδρασαν κατά του γάμου των γκέι

«Η ψυχή δεν κρίνεται; Έλα πάντρεψέ τους και τελείωνε τώρα»

Στον σάλο που προκλήθηκε με την επιστολή που έστειλαν οι 7 ιερείς στον Πρωθυπουργό και μέσω αυτής αντιδρούσαν στην καμπάνια του Γιώργου Καπουτζίδη «Πες το ναι!» για τον γάμο των ομοφυλόφιλων αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι».

Επιστολή 7 ιερέων στον Μητσοτάκη: «Η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή»

«Βγήκαν και κάποιοι έτσι πολύ σωστοί ιερείς. Επτά ιερείς. Γράψανε επιστολή στον Πρωθυπουργό, όχι για αυτό που έγινε στην Πάτρα, ούτε για τη φτώχεια, ούτε τίποτα. Γράψανε για την καμπάνια του ‘’πες το ναι!’’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ δήλωσε.

μουτσινάς για ιερείς

«Αδιανόητο; Πώς τολμήσανε να κάνουν αυτό το σποτάκι; Είναι μια καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων και προχωράει μπας και γίνει λίγο το αυτονόητο. Αντιδράσανε λέει τώρα αυτοί οι ιερείς γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσεως. Θέλω να πω δύο πράγματα. Έχω μια ερώτηση και έχω και μια τοποθέτηση. Η ερώτηση είναι η εξής: Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει; Ναι; Αυτό δεν λέμε; Μιλάμε για έναν Θεό που είχε δίπλα ληστές, πόρνες, μιλάμε για τον Χριστό που ήταν κόντρα για την εποχή που είχε κάποια βασικά πράγματα; Επίσης, η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται; Έλα πάντρεψέ τους και τελείωνε τώρα. Μωρέ ξέρεις τι; Είναι λίγο κουραστικό όλο αυτό πια. Μιλάμε για τα πράγματα που είναι αυτονόητα. Αλλά θα μου πεις ότι όλα είναι αυτονόητα και όλα είναι λάθος αυτονόητα. Κουνήστε λίγο το κεφάλι δεξιά και αριστερά...» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top