Άγγελος Τσίγας: Το πρώτο του τραγούδι και η σύμπτωση με την Ελεάνα Βραχάλη

Ο νεαρός ερμηνευτής αποκαλύπτεται στο star.gr

Ο Άγγελος Τσίγας, ένας 19χρονος ερμηνευτής που μόλις έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο, επιβεβαιώνει το ότι όποιος κυνηγά τα όνειρά του, τα καταφέρνει! Από τα covers που «ανέβαζε» στα social media τράβηξε την προσοχή της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη και του CEO της Panik Records, Γιώργου Αρσενάκου, οι οποίοι σε μία μεταξύ τους συνομιλία για νέα ταλέντα ανέφεραν ταυτόχρονα το όνομά του, χωρίς  ο ένας να γνωρίζει πως τον είχε δει και ο άλλος!

«Δε Χωρίζουμε» μας τραγουδά ο Άγγελος Τσίγας

Άγγελος Τσίγας

Έτσι, ο νεαρός καλλιτέχνης, που στα 10 του χρόνια έμαθε μπουζούκι, στα 15 κιθάρα και από τα 17 κάνει μαθήματα φωνητικής με την καταξιωμένη Σοφία Βόσσου, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι «Δε Χωρίζουμε» και παράλληλα ετοιμάζει ολοκληρωμένο album.

Στη συνέντευξή του στο star.gr, ο Άγγελος Τσίγας μιλά για την πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία, τα όνειρά του, αλλά και τη σχέση που έχει με τα social media και όσα σημαίνουν για εκείνον η οικογένεια, οι φίλοι και ο έρωτας.

Έκανες πρόσφατα το δισκογραφικό σου ντεμπούτο με το «Δε χωρίζουμε», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο μου, αφού περίμενα να ξεκινήσω το ταξίδι μου στο χώρο της μουσικής αρκετό καιρό! Επιτέλους έγινε η αρχή και νιώθω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα! Νοιώθω επίσης πολύ αισιόδοξος για την πορεία μου αφού με στηρίζει και η Panik Records και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί τους, καθώς μου δίνουν φανταστικές ευκαιρίες!

Ο Άγγελος Τσίγας έδωσε συνέντευξη στο star.gr

Πώς ήταν σαν εμπειρία το γύρισμα του πρώτου σου video clip;

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της παραγωγής που έβαλε τα δυνατά της για να γυριστεί. Εντυπωσιάστηκα από το πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για ένα video clip. Στο γύρισμα πέρασα τέλεια! Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος αφού σκεφτόμουν το ντεμπούτο μου και το έβλεπα σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα. Υπήρχε άγχος γιατί θέλαμε να προλάβουμε τον ήλιο για τις τελευταίες σκηνές και είμασταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας, επειδή έπρεπε να τραβηχτούν πολλά πλάνα. Παρά την πίεση, πέρασα πολύ όμορφα μιας και ο σκηνοθέτης, ο Γιώργος Μπενιουδάκης, έκανε το χιούμορ του και ήταν πολύ δημιουργικός!       

 Αν και κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα, η Ελεάνα Βραχάλη και ο Γιώργος Κυριάκος σου έδειξαν «ψήφο εμπιστοσύνης» και το ολοκληρωμένο άλμπουμ σου θα φέρει τις υπογραφές τους. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Η Ελεάνα Βραχάλη και ο Γιώργος Κυριάκος είναι δυο εξαιρετικοί άνθρωποι και καλλιτέχνες. Νιώθω ότι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η καριέρα μου. Είναι για εμένα ένα όνειρο! Είναι πολύ σημαντικό και είμαι πολύ ευγνώμων που επέλεξαν εμένα για να ερμηνεύσω αυτό το άλμπουμ με τις υπέροχες δημιουργίες τους.

Διαβάζεις τα σχόλια που γράφονται στο YouTube για το τραγούδι; Υπήρξε κάποιο που σε ενόχλησε; Ποιο ήταν αυτό;

Διαβάζω τα σχόλια που γράφονται για το τραγούδι και ευχαριστώ πολύ όλους όσους έδωσαν τον χρόνο τους για να με τιμήσουν! Μέχρι στιγμής κακόβουλα σχόλια δεν έχω δει αλλά και να υπάρξουν θα αξιοποιήσω όσα έχουν κάποια βάση για την προσωπική μου βελτίωση.

Άγγελος Τσίγας: Τι είπε για τη σχέση του με τα social media

Σε ηλικία 10 ετών έμαθες να παίζεις μπουζούκι, στα 15 απέκτησες την πρώτη σου κιθάρα και από τα 17 κάνεις μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου. Πώς μπήκε το μικρόβιο της μουσικής;

Θυμάμαι από πάντα να έχω τρέλα με την μουσική. Όμως νιώθω ότι με επηρέασαν αρκετά τα ξαδέρφια μου που έπαιζαν μπουζούκι και κιθάρα. Αποφάσισα να ξεκινήσω με το μπουζούκι και το λάτρεψα, αφήνοντας προσωρινά την κιθάρα στην άκρη. Ασχολήθηκα με την λαϊκή μουσική και μου δίδαξε πολλά για το όργανο ο υπέροχος δάσκαλος μου από τα Ιωάννινα, ο Χρήστος Αγγέλης. Στην πορεία όμως, η αγάπη για την κιθάρα και το τραγούδι ξύπνησε μέσα μου και έπρεπε να εκδηλωθεί! Η κυρία Σοφία Βόσσου, που την αγαπώ πολύ, με βοήθησε να βελτιώσω την φωνή μου δείχνοντας μου τις κατάλληλες τεχνικές.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media; Ποιο είναι το πιο περίεργο μήνυμα που έχεις λάβει;

Τα social media για εμένα είναι το μέρος οπού έδειξα για πρώτη φορά την αγάπη μου για το τραγούδι. Είναι ένας τρόπος να έρθω πιο κοντά με το κοινό μου και να μοιραστώ την μουσική μου. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αφού ήταν και το μέσο για να συνεργαστώ με την Panik Records, καθώς και με τους αγαπημένους μου Ελεάνα Βραχάλη και Γιώργο Κυριάκο. Απ’ όσο θυμάμαι, δεν έχω λάβει κάποιο περίεργο μήνυμα.

Ποιους καλλιτέχνες έχεις ως πρότυπο και με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς επί σκηνής;

Οι καλλιτέχνες που μ’ έχουν επηρεάσει είναι πολλοί. Παρ’ όλα αυτά, έχω μεγάλη αγάπη για τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ και επί σκηνής!

Φαντάζομαι έχεις ήδη φανατικές θαυμάστριες. Πως επηρεάζει η ενασχόλησή σου με το τραγούδι την προσωπική σου ζωή;

Μου αρέσει που βλέπω ότι ο κόσμος αγαπάει αυτό μου κάνω! Πραγματικά με τιμάει και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτή την αγάπη. Είναι κάτι ξεχωριστό αλλά δεν το αφήνω να επηρεάζει την προσωπική μου ζωή.

Άγγελος Τσίγας -1

Με ποια σειρά θα έβαζες τις έννοιες έρωτας, φιλία, οικογένεια; Και πιο κομμάτι κατέχει η καθεμιά στην προσωπική σου ζωή;

Πρώτα την οικογένεια, μετά τη φιλία και μετά τον έρωτα. Η οικογένεια μου είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου, με στηρίζουν και θέλουν να με δουν να πετυχαίνω τους στόχους μου. Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και είμαι επιλεκτικός με τους φίλους, γιατί πρέπει να υπάρχει φιλία,  αλλά να είναι αληθινή έτσι ώστε να μας οδηγεί όλο και πιο κοντά στους στόχους μας! Φυσικά ο έρωτας αποτελεί μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου, όπως μπορεί να κρίνει και κάποιος από την μουσική που τραγουδάω.

 Τι είναι έρωτας για σένα;

Ο έρωτας για εμένα είναι πρώτα από όλα έμπνευση για τη μουσική μου! Είναι κάτι όμορφο αλλά και κάτι που είναι δύσκολο να διατηρηθεί και γι΄αυτό το λόγο πιστεύω ότι αξίζει!

Έχεις κάνει κάτι ακραίο για τον έρωτα;

Για τον έρωτα δε θυμάμαι να έχω κάνει κάτι ακραίο…

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα;

Φαντάζομαι πως θα έχω πετύχει τους στόχους και τα τωρινά όνειρα μου και “θα σκαρφαλώνω κάποιο άλλο βουνό”, θα κυνηγάω κάποιον άλλο στόχο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top