Γιώργος Χρυσοστόμου για #MeToo: «Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στον χώρο»

Η εμπειρία με άνθρωπο του θεάτρου που φερόταν άσχημα σε όλους

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Πρωινό

Στις αρχές του 2021, όταν ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου έγραψε μια επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), την οποία όμως δεν έστειλε ποτέ

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μάχη με την κατάθλιψη

Καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Με συνεπήρε τότε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα… άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφησα, το έστειλα σε δέκα φίλους να δω αντιδράσεις, δεν πήρα αυτό που ήθελα, το φύλαξα τρεις μέρες και μετά το έσκισα.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις, όπως στην Αντιγόνη το 2022

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις, όπως στην Αντιγόνη το 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλούσα για μια προσωπική εμπειρία με έναν άνθρωπο που φερόταν άσχημα σε όλους. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στον χώρο. Δεν έχουμε συνεργαστεί έκτοτε και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τον έχω συναντήσει, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Αυτός θα σου πει δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σου πει ότι είναι μέρος της δουλειάς και θα επιχειρηματολογήσει κιόλας», εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. 

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έπινα κάθε μέρα και με έκανε οξύθυμο»

«Είπα ότι εγώ αυτή τη συμπεριφορά δεν τη θέλω, με αφορμή αυτόν. Οπότε δεν την επιτρέπω ούτε να συμβαίνει μπροστά μου σε άλλους πλέον», σημειώνει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top