Γνωστός τραγουδιστής παντρεύεται μετά από τρία χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του, Αναστασία, πρόκειται να κάνει ο Ηλίας Βρεττός.

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της Αναστασίας Δεληγιάννη και όπως φαίνεται, επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός και να είναι μαζί της «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος».

 

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δε γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει», είχε πει πρόσφατα ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Την είδηση του γάμου του Ηλία Βρεττού έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκαλύπτοντας και μερικές παραπάνω λεπτομέρειες.

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του Ηλία Βρεττού

ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΑΜΟΣ

Παντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός!

O  γάμος του τραγουδιστή με την κούκλα σύντροφό του, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2022, στην Εύβοια.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top