Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αν κάποιο παιδί έχει πρόβλημα σπίτι του, το καταλαβαίνω»

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω μια εκπομπή με παιδιά» εξομολογήθηκε

Δείτε όσα είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον

Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που υπογράφει αυτή την περίοδο, η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον τη Μεγάλη Τετάρτη

Κάρμεν Ρουγγέρη για καταγγελίες: Αν ήξερα, θα πήγαινα να μιλήσω στις Αρχές

Η αγαπημένη... γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε στη διάθεση να παρουσιάσει μια εκπομπή για παιδιά αλλά και στη σχέση με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή.

Μιλώντας για τα παιδάκια τα οποία λατρεύει και για χρόνια συνεργάζεται μαζί τους, τόνισε «Αν κάποιο παιδάκι έχει πρόβλημα στο σπίτι του, το καταλαβαίνω αμέσως από το σωματάκι του. Μαζεύεται και είναι αλλιώς. Αμέσως πηγαίνω στη μάνα του και ρωτάω για το πρόβλημα στο σπίτι. Όλα τα καταλαβαίνω γιατί τα αγαπάω πολύ». 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θα παρουσίαζε μια παιδική εκπομπη στην τηλεόραση; «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια εκπομπή με παιδιά στην τηλεόραση κι έχω κάνει σχετικές προτάσεις στο κρατικό κανάλι. Αλλά πάντοτε οι απαντήσεις είναι αρνητικές για τα παιδιά. Δεν ξέρω για ποιον λόγο», απάντησε. 

«Θα φτάσω μέχρι τέλους»: Έξαλλη η Κάρμεν Ρουγγέρη με την απάτη σε βάρος της

«Θέλω να είμαι περισσότερο μαμά παρά φίλη. Δηλαδή είμαι και μαμά και πολλές φορές ενοχλώ από το πολύ μου ενδιαφέρον. Είμαι λίγο τρελή και με μαλώνουν τα παιδιά μου για αυτό», συμπλήρωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο μαγκαζίνο του OPEN.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top