Τατιάνα Μπλάτνικ: Βόλτα στο Κολωνάκι με casual ντύσιμο

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη

Την Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανάτισε ο φακός στους δρόμους του Κολωνακίου. Χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και casual ντυμένη, η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δεν πέρασε απαρατήρητη για ακόμη μία φορά.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η selfie με τον αδερφό της - Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Την Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανάτισε ο φακός στους δρόμους του Κολωνακίου, χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και casual ντυμένη (φωτογραφία NDP)

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γι'αυτή την την έξοδο επέλεξε casual look και συγκεκριμένα μία άνετη μαύρη αθλητική φόρμα με ρίγα στο πλάι, λευκό t-shirt και μαύρο τζιν μπουφάν, καφέ δερμάτινη τσάντα με κρόσια και αθλητικά sneakers. 

H σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δεν πέρασε απαρατήρητη για ακόμη μία φορά (φωτογραφία NDP)

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μέχρι τα 14 μου δε γνώριζα πως ο πατέρας μου αυτοκτόνησε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε να φορέσει μία άνετη μαύρη αθλητική φόρμα με ρίγα στο πλάι, λευκό t-shirt και μαύρο τζιν μπουφάν, καφέ δερμάτινη τσάντα με κρόσια και αθλητικά sneakers (φωτογραφία NDP)

Μπορεί στην προσωπική τους ζωή ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλατνικ να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράζονται όμως συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top