Κατερίνα Καινούργιου: Έχει νέο σύντροφο; Η ατάκα της στον Γκουντάρα

«Τα έκανα θάλασσα στα προσωπικά από όταν έφυγες»

Μία ατάκα ξέφυγε στην Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που αποχαιρετούσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο φινάλε της εκπομπής της. Με αυτό που είπε η παρουσιάστρια αποκάλυψε άθελά της ότι έχει νέο σύντροφο!

«Δεν είδες ότι από τότε που έφυγες στα προσωπικά τα έχω κάνει θάλασσα; Πότε θα γυρίσεις να με βάλεις στον καλό το δρόμο και να με παντρέψεις; » είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Γρηγόρη Γκουντάρα, με εκείνον να της απαντά: «Εγώ να σε παντρέψω αλλά για να σε παντρέψω πρέπει να βρεις ένα παιδί που να είναι για σένα και μόνο».

«Πιστεύεις ότι αυτός που βρίσκομαι είναι για πολλές μαζί;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια μόλις το άκουσε αυτό.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Επέστρεψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Είσαι σε αυτή τη φάση. Δεν είπα ότι είναι για πολλές μαζί αλλά μπορεί κάποια στιγμή να σε κάνει λίγο παραδίπλα ή παραπίσω. Δεν είσαι για τέτοια. Είσαι για να βρεις ένα σωστό παιδί, γιατί και εσύ είσαι πολύ καλό παιδί. Να βρεις έναν ωραίο άνθρωπο και να κάνετε μια ωραία οικογένεια. Το αξίζεις να κάνεις μια ωραία οικογένεια» της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με εκείνη να αναρωτιέται ξανά, «Που συχνάζουν αυτά τα παιδιά;».

«Δε συχνάζουν πάντως εκεί που πας. Ξέρω ότι και καλή μαμά θα γίνεις και καλή σύντροφος αλλά νομίζω ότι έχεις βάλει κάποια κριτήρια για τον μελλοντικό σύντροφο… Χαμηλά η μπάλα» είπε στο τέλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Κατερίνα Καινούργιου - Γρηγόρης Γκουντάρας

Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο ήταν μαζί 2,5 χρόνια και συγκατοικούσαν. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top