Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό κι ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία

Γιόρτασε το Πάσχα μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους

Δείτε βίντεο για την Πριγκίπισσα Σαρλίν από το Breakfast@star

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, έπειτα από τόσους μήνες μακριά από την οικογένειά της, επέστρεψε επιτέλους στο Μονακό και γιόρτασε το Πάσχα με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

H πριγκίπισσα Σαρλίν έσπασε τη σιωπή της - Κουβέντα για τον Αλβέρτο!

Μάλιστα, σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media απεικονίζονται όλοι μαζί, χαμογελαστοί, με λευκά ρούχα, έχοντας στο πλάι και ένα λαγουδάκι μέσα σε ένα πασχαλιάτικο καλάθι. 

«Καλό Πάσχα», ήταν η φράση που συνόδευε την ανάρτησή της.

 

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Πριγκίπισσα Σαρλίν

Η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν μοιράστηκε και άλλα stories στον λογαριασμό της, συμπεριλαμβανομένης και μιας οικογενειακής στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του παλατιού. Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε την Ανάσταση όπου λειτούργησε ο ιερέας του παλατιού -από το 1958-, Père Penzo.

Η φωτογράφησή τους έλαβε χώρα στον κήπο του παλατιού, δίπλα στη μικρή οικογενειακή πισίνα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο από τον Αύγουστο και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε επίσημα από τον Νοέμβριο, όπου γιόρτασαν την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν από τη Νότια Αφρική.

Στιγμιότυπο από την πριγκίπισσα Σαρλίν και τον γιο της, από την περίοδο που βρισκόταν στην Αφρική

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επιστρέφει στο Μονακό μετά από έναν χρόνο

Η φωτογραφία της Κυριακής ανέβηκε στα social media μετά τη λήξη της καραντίνας του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top