Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο λόγος που σκέφτηκε να πει «όχι» στον Σασμό

Η αποκάλυψη για την κόρη του, την τραγουδίστρια Joanne

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Πρωταγωνιστής από τον Σασμό: «Με τη γυναίκα μου δεν έχουμε παντρευτεί»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό, στη μοναχοκόρη του Joanne που κάνει καριέρα στο τραγούδι, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που μετά από 30 χρόνια αποφάσισε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύζυγό του, Μαρία Κατσιαδάκη

Λάζαρος Γεωργακόπουλος Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Από 18 ετών ήξερε τι ήθελε να κάνει, τι πιο όμορφο από αυτό. Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media», δήλωσε αρχικά.  

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η ηλικία, η σύζυγος και η τραγουδίστρια κόρη

Όσον αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύζυγό του, αποκάλυψε: «Κάναμε ένα σύμφωνο λόγω Covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 30». 

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με την κόρη του, την ανερχόμενη τραγουδίστρια Joanne /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με την Ιωάννα λέμε τα πάντα. Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε "Α γίνεται κι αυτό;". Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε 9 ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε θα τη φωνάζουμε "Ιωάννα" κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

Joanne: «Ο πατέρας μου πρωταγωνιστεί στον Σασμό» - Ποιος είναι;

Ο ρόλος του Βλάση Καραπάνου στον Σασμό

«Όταν μου πρότειναν να πάω στον Σασμό για τον ρόλο του ισοβίτη, αισθανόμουν ότι δε μου ταίριαζε φυσιογνωμικά. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Οι περισσότεροι ρόλοι μου ήταν άνθρωποι που ήταν στα άκρα. Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα "ας το τολμήσουμε" κι επειδή ήταν και σε ένα συγκεκριμένο χώρο τα γυρίσματα δε θα ήταν πολλά, όποτε δε θα είχα πρόβλημα με το θέατρο είπα να το δοκιμάσω», εξήγησε. 

Λάζαρος Γεωργακόπουλος Βλάσης Καραπάνος

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έδωσε σάρκα κι οστά στο «Βλάση Καραπάνο»

«Ο ρόλος μου ως "Βλάσης Καραπάνος" έχει μια δική του δικαιοσύνη που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό κι έχει και μια πιστότητα, κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους. Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top