Έλληνας ηθοποιός: «Αρνήθηκα ρόλο, στον οποίο μου ζητήθηκε να φάω κρέας»

Είναι γνωστός για τις vegan πεποιθήσεις του

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Κοψιδά

Είναι vegan, κάτι που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την παραμονή του στο περσινό Survivor όπου συμμετείχε.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά που μίλησε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, ένα απρόοπτο που του συνέβη στη θεατρική σκηνή, αλλά και τον ρόλο που απέρριψε λόγω της ιδεολογίας του

Ο ηθοποιός δεν έφαγε κρέας ακόμα κι όταν συμμετείχε στο Survivor

«Υποδύομαι έναν ενοχλητικό γείτονα, που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος. Άκουγα τα πάντα, λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως, τσακωμούς», πρόσθεσε. 

Γιώργος Κοψιδάς: Έχει μετανιώσει για το Survivor;

Όσο για το απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε: «Μου έχει σκιστεί το παντελόνι πάνω στη σκηνή, έπεσε κάτω, ο κόσμος γελούσε κι αναγκαστικά σταματήσαμε την παράσταση για λίγο». 

Ο Γιώργος Κοψιδάς πρωταγωνιστεί στην παράταση Οι Γείτονες από Πάνω

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο που απέρριψε, αφού ήταν ενάντια στις vegan πεποιθήσεις του. «Μου είχε ζητηθεί σε έναν ρόλο να φάω κρέας κι αρνήθηκα φυσικά. Τους είπα να βάλουν κάτι πλαστικό ή ψεύτικο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας, εξάλλου υπάρχουν τόσα υποκατάστατα πια που είναι ίδια με το κρέας», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top