Κακά Κορίτσια: Το σχόλιο παρουσιάστριας για τα κιλά τους που τις πλήγωσε

«Το τρώτε το φαΐ σας», τους είχε πει..

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα Κακά Κορίτσια που τη δεκαετία του '90 σημείωσαν τεράστια επιτυχία, μίλησαν στο Open Weekend για το bullying που δέχτηκαν στο παρελθόν και το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά που τις πλήγωσε.

Ο Κουτσόπουλος ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή - Θα παίζει… Κακά Κορίτσια!

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική, γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στον δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία», δήλωσαν αρχικά. 

Κακά Κορίτσια

Κι ήρθαν πάλι πίσω σαν τον... δολοφόνο τα Κακά Κορίτσια!

«Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», πρόσθεσαν.

Ρούλα Κορομηλά: Η απίστευτη throwback φωτογραφία της από τα 80s!

Στη συνέχεια, τα Κακά Κορίτσια μίλησαν για το bullying που είχαν βιώσει εκείνη την εποχή: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”. Δε θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά».

Το Ήρθες Πάλι (Ο Δολοφόνος) ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Κακών Κοριτσιών
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top