Μαρία Κορινθίου: Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά

Τι είπε για τα κιλά που έχει χάσει;

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μαρία Κορινθίου: «Μόλις είδα τη ζυγαριά είπα “τώρα το ράβεις”»

Η ηθοποιός ανέφερε πως το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, μιας και είχε κουραστεί ψυχολογικά και ένιωθε έντονο θυμό.

Μαρία Κορινθίου: Τι έκανε και έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα

 

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό… Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ότι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε… Ό,τι κουβαλάμε και ότι είμαστε προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία… Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».


«Είμαι υπερβολικά ήρεμη σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω, “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω όμως ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ», πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top