Μαρία Κορινθίου: «Μόλις είδα τη ζυγαριά είπα “τώρα το ράβεις”»

Πώς έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα - Τι δίαιτα έκανε

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου στην εκπομπή Happy Day

Η Μαρία Κορινθίου το τελευταίο διάστημα κατάφερε και έχασε αρκετά κιλά. Σε αυτή την απώλεια βάρους και τον τρόπο που τα κατάφερε αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO.

Μαρία Κορινθίου: Η δήλωση που... δεν περιμέναμε για τον Γιάννη Αϊβάζη

Όπως δήλωσε η γνωστή ηθοποιός: «Επειδή γενικά με ρωτούν τι έκανα και πολλοί μου ζητούν να τους δώσω το διατροφικό πρόγραμμά μου, θέλω να τονίσω ότι επισκέφθηκα έναν ειδικό που ήξερε τα προβλήματά μου και τον τρόπο ζωής μου και μου συνέστησε την ανάλογη διατροφή και αντίστοιχα συμπληρώματα. Γνώριζε ακριβώς τις δικές μου, εξατομικευμένες ανάγκες, γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν να μοιράζομαι τη διατροφή που υιοθέτησα. Σίγουρα ήταν σκληρή, όμως είχα πίστη και στόχο. Ήταν όλα οργανωμένα στο μυαλό μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη και ήξερα ότι θα χάσω κιλά». 

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά

Όπως σημείωσε, τα κιλά αυτά τα είχε πάρει στη δεύτερη καραντίνα. «Το πιο σημαντικό είναι ότι το αποφάσισα εγώ και είχα προσήλωση. Η διατροφή που έκανα ήταν πρωτεϊνούχα, ενώ είχα να ζυγιστώ από την εγκυμοσύνη μου. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά, γιατί αισθανόμουν ότι είχα πάρει βάρος, μόλις είδα το νούμερο, είπα “τώρα το ράβεις!” και τελείωσε η ιστορία».

Μαρία Κορινθίου: Τι έκανε και έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι: «Ποτέ δεν αγχωνόμουν για τα κιλά. Ξέρω ότι αυτό το θέμα απασχολεί σχεδόν όλους τους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα. Να όμως που ήρθε η στιγμή! Τώρα είμαι στη φάση που προσέχω. Για παράδειγμα, προχθές ήθελα να φάω πίτσα. Την επόμενη, όμως, έφαγα σαλάτα. Κάπως έτσι το ελέγχω πλέον. Όλα ξεκινούν από το μυαλό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top