Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για τον γιο της, Σάββα - Η εντυπωσιακή τούρτα

Πόσα κεράκια έσβησε ο μικρούλης;

Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για τον γιο της, Σάββα

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς ήταν τα γενέθλια του μεγαλύτερου παιδιού τους, του γιου τους, Σάββα.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τι κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί

Η Δούκισσα Νομικού, πολύ περήφανη για τον Σάββα της που έγινε τεσσάρων ετών ανήρτησε  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία.

Δούκισσα Νομικού: Πού και πότε θα βαφτίσει τα παιδιά της

Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε το μοντέλο – παριυσιάστρια να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό Σάββα και να ποζάρει στον φακό του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πίσω της υπάρχει ένα γιορτινό σκηνικό, το οποίο, φαίνεται να έχει επιμεληθεί η κόρη της, Αναστασία.

Η οικογένεια απόλαυσε την τούρτα - υπερπαραγωγή που έσβησε ο μικρός Σάββας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με emoji – μάσκες υπερηρώων στα πρόσωπά τους.

δουκισσα νομικου γιος

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού:

Σύσσωμη η οικογένεια της Δούκισσας
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top