Ερρίκος Πετιλόν: «Όταν είπα στην Ούρσουλα Άντρες να χωρίσουμε... δάκρυσε»

Ο ζεν πρεμιέ των 80s αποκάλυψε την ηλικία του

Δείτε τη συνέντευξη του Ερρίκου Πετιλόν

Ο Ερρίκος Πετιλόν, μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες, τον γιο του αλλά και την αντίδραση της κινηματογραφικής σταρ Ούρσουλα Άντρες, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Ερρίκος Πετιλόν: Το ψυχιατρείο, τα ναρκωτικά και η σύλληψη

To πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη μεγάλη σταρ των 70s, για τη σχέση που έχει με τον 28χρονο σήμερα γιο του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι 60 ετών!

 Ερρίκος Πετιλόν

Στα 60 του ο Ερρίκος Πετιλόν παραμένει το ίδιο γοητευτικός

«Τις αγάπησα με αγάπησαν. Θεωρώ το γυναικείο φύλο, το πιο σημαντικό πλάσμα στον πλανήτη μαζί με το βασίλειο των ζώων. Τις έχω πολύ ψηλά τις γυναίκες» δήλωσε για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο, ενώ για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου απάντησε: «Ναι, δεν είμαι αρνητικός, όπως δεν είμαι αρνητικός και στο να κάνω δεύτερο παιδί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε, ότι ο γιος του ένιωθε ότι τον έχει εγκαταλείψει. «Σίγουρα ήταν θυμωμένος μαζί μου γιατί νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα, που κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Ήταν θέματα υγείας που δε θα τα συζητήσω. Του τα εξήγησα και τα αντιλήφθηκε. Μου είπε '"Πατέρα σε συγχωρώ"», είπε σχετικά. 

Ερρίκος Πετιλόν

Ο Ερρίκος Πετιλόν ακόμα και σήμερα κλέβει τις εντυπώσεις στις πασαρέλες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ερρίκος Πετιλόν: Ο «πρίγκιπας της Vogue» που γοήτευσε την Ούρσουλα Άντρες

Τέλος, σε ερώτηση για τη σχέση και τον χωρισμό του από την Άντρες, ο Ερρίκος Πετιλόν ξεκαθάρισε, ότι: «Είχαν υπερβάλει πάρα πολύ. Δεν είπα ότι η γυναίκα έπεσε στα πατώματα, είπα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, όταν της είπα ότι να το αφήσουμε, γιατί ήμουν πολύ νέος και ήμουν κι ειλικρινής μαζί της. Αυτό τη στενοχώρησε πολύ και δάκρυσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top