Νίκος Αναδιώτης: Η νέα ζωή στο Αίγιο, η σύζυγος και ο πνευματικός τους

«Πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας»

Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Μαμά – δες» και αναφέρθηκε στην απόφαση να μετακομίσει μόνιμα με την οικογένειά του στο Αίγιο, στη ζωή στην επαρχία, καθώς και στην πίστη του στον Θεό. 

Η εξομολόγηση του Νίκου Αναδιώτη: «Από θαύμα έζησα»

Όπως υποστήριξε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του, μετακόμισε με την οικογένειά του στο Αίγιο ώστε να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά του

«Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο, είναι 170 – 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και είναι ευτυχισμένα. Το σχολείο το τελείωσα εκεί, η γυναίκα μου για καλή μου τύχη μεγάλωσε σε επαρχία. Σίγουρα όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν και οι δυσκολίες και περισσότερο για τη Βασιλική, γιατί δεν ήταν από το Αίγιο. Τώρα αν της πεις, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί». 

Αναδιώτης - Σταματοπούλου: Η trowback φωτοφραφία για τα 10 χρόνια γάμου!

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένειά μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό», σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι κοινώνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω πνευματικό, πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς και η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top