Κινηματογραφική σταρ έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της για Όσκαρ

Διεκδικεί το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας που πόσταρε στο Instagram η Chastain

Διεκδικεί το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην 94η απονομή των Όσκαρ στις 28 Μαρτίου, κι όπως δήλωσε χαίρεται που στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται... υπέροχες συνάδελφοί της

Βραβεία Όσκαρ 2022: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Σε αφιέρωμα που έκανε το περιοδικό People για τα φετινά βραβεία, η Jessica Chastain αποκάλυψε ότι αντί να νιώθει ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες συνυποψήφιες (σ.σ. Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kristen Stewart και Olivia Colman) είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, ενώ τους έστειλε λουλούδια για να τις συγχαρεί!

Η Jessica Chastain σε εκδήλωση πριν τα 94α Βραβεία Όσκαρ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως δήλωσε για την υποψηφιότητά της: «Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Για τόσο καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος και να τους πει αν επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται γενικά να κάνουν, πώς πρέπει να εμφανίζονται, πώς να εκφραστούν... Επιτέλους, άλλαξαν τα πράγματα!». 

Όσκαρ 2022: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάστριες για τη φετινή τελετή

Για την ταινία The Eyes of Tammy Faye που της χάρισε την υποψηφιότητα, η κινηματογραφική σταρ είπε: «Πριν από 10 χρόνια, στην αρχή ακόμα της καριέρας μου, είδα το ντοκιμαντέρ και σκέφτηκα “Ξέρεις τι; Θα γινόταν πολύ καλή ταινία”. Ακόμα δεν ξέρω πώς να φτιάχνω ταινίες, αφού είμαι μονάχα ηθοποιός, όμως θα το βρω νομίζω. Έτσι, αγόρασα τα δικαιώματα». 

Σκηνή από την ταινία The Eyes of Tammy Faye
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top