Όσκαρ 2022: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάστριες για τη φετινή τελετή

Ποιες τρεις ηθοποιοί θα είναι οι οικοδέσποινες των 94ων βραβείων Όσκαρ;

Όταν τα Oscars σνόμπαραν την Lady Gaga...

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η «μαγική» τριάδα που θα παρουσιάσει τα λαμπερά βραβεία Όσκαρ 2022. Αυτή θα αποτελείται από τρεις γυναίκες ηθοποιούς: την Wanda Sykes, την Amy Schumer και την Regina Hall.

Glam εμφανίσεις στα Βραβεία Goya - «Μάγεψαν» Cruz και Βlanchett

Οι Wanda Sykes, Amy Schumer και Regina Hall θα είναι οι φετινές παρουσιάστριες των βραβείων Όσκαρ

Βραβεία Όσκαρ 2022: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Οι τρεις ηθοποιοί θα είναι οι οικοδέσποινες των επερχόμενων 94ων βραβείων Όσκαρ και, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της πολυαναμενόμενης τελετής βράβευσης που τρεις γυναίκες θα αναλάβουν την παρουσίαση των διάσημων κινηματογραφικών βραβείων. Έχουμε, δει ξανά βέβαια στο παρελθόν περισσότερα από ένα άτομα να επιλέγονται για κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ έως τώρα τέτοια « σύσταση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, κάθε κωμικός θα είναι υπεύθυνη για μία ώρα του 3ωρου σόου, που θα προβληθεί από το ABC στις 27 Μαρτίου.Πέθανε ο Σίντνεϊ Πουατιέ - Ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός ηθοποιός με Όσκαρ

Ειδικότερα, η απόφαση των διοργανωτών να αποκτήσουν τρεις παρουσιαστές λήφθηκε προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κοινό, δεδομένων των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που είχε σημειώσει η περσινή τελετή απονομής. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top