Ο Alain Delon θέλει να κάνει ευθανασία - Η αποκάλυψη του γιου του, Αnthony

«Είναι δικαίωμά μας να φεύγουμε ήσυχα»

Ευθανασία πρόκειται να κάνει ο Alain Delon. Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου έλαβε αυτή τη μεγάλη απόφαση για το τέλος της ζωής του.

alain delon

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο γιος του, Anthony Delon, σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Alain έχει αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία. 

Πώς όμως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση; 

Ο θάνατος της συζύγου του, Nathalie Delon η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να κοπεί το νήμα της ζωής της, φαίνεται πως ήταν εκείνο που τον οδήγησε στο να πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Anthony, και η Nathalie Delon ήθελε να «φύγει» από τη ζωή με ευθανασία αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας στη Γαλλία.

«Η μητέρα μου, ήταν ελεύθερο πνεύμα, και είχε επιλέξει να πεθάνει, όπως έζησε τη ζωή της. Ευτυχώς, δεν καταφύγαμε σε αυτή τη διαδικασία. Λέω ευτυχώς, γιατί όλα ήταν έτοιμα. Είναι αλήθεια ότι θα μας ήταν δύσκολο να της κρατήσουμε το χέρι και να δούμε να φεύγει έτσι. Δεν λέω ότι η τελευταία νύχτα ήταν εύκολη, αλλά έφυγε ήσυχα. Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ από αυτό» αποκάλυψε ο Anthony Delon.

Ο γιος του γόη του σινεμά, τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό του πατέρα του σε αυτή του την απόφαση.

Το βίντεο είναι στα γαλλικά

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ίδιος ο Alain Delon είχε μιλήσει για το δικαίωμα του ανθρώπου να διαλέγει το τέλος του ώστε οι τελευταίες του στιγμές να μην είναι άσχημες και μέσα στα νοσοκομεία.

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα και ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο, χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, συσκευές, ενέσεις και τα υπόλοιπα» είχε πει.

alain delon

Ο Alain Delon θέλει να κάνει ευθανασία/ ΑP Images

alain delon
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top