Γνωστή ηθοποιός: «Η υποκριτική δεν τελείωσε για μένα. Μπορεί να επιστρέψω»

Όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της

Για την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική αλλά και την υποκριτική μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega η Άντα Λιβιτσάνου

Αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της και το είναι να συνεργάζεται μαζί του στο ζαχαροπλαστείο της. Όπως είπε, γνωρίστηκαν μέσω του Facebook και ήδη από το πρώτο ραντεβού, είπε ότι θα τον παντρευτεί. Σχετικά με το ζαχαροπλαστείο ανέφερε ότι «αλλιώς ταιριάζουν δύο άνθρωποι στον προσωπικό και αλλιώς στον επαγγελματικό τομέα».

Άντα Λιβιτσάνου: Σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της!

«Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα εγωιστικά μας ''θέλω'' σε έναν γάμο. δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι να πηγαίνει παντού μαζί» συμπλήρωσε η Άντα Λιβιτσάνου.

Αναφερόμενη στο διαζύγιο των γονιών της, η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέφερε ότι ήταν μια αλλαγή που της δημιούργησε ψυχολογικά θέματα.

Τέλος, σχετικά με την υποκριτική τόνισε: «Η υποκριτική είναι κάτι που δε το αφήνεις. Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο αν υπάρχουν οι συνθήκες θα το έκανα με τεράστια χαρά! Δεν μου έχει προταθεί κάτι το οποίο μπορώ να κάνω άμεσα, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι πιο μεγάλη, στα 50-55. Μπορεί να μη γίνει ποτέ βέβαια αλλά και εγώ πάλι καλά θα είμαι, ελπίζω. Εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η κανονική μου δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top