Άντα Λιβιτσάνου: Σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της!

Είναι παντρεμένη με τον Στάθη Σπηλιωτόπουλο

Άντα Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα βήμα πίσω στον χώρο της υποκριτικής και έχει ασχοληθεί με τον χώρο της ζαχαροπλαστικής! 

Η γνωστή ηθοποιός φτιάχνει εντυπωσιακές και ευφάνταστες τούρτες και έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο.

Στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον Στάθη Σπηλιωτόπουλο. Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο το 2015 και από τότε ζουν ευτυχισμένοι! Και όπως φαίνεται πέρασαν υπέροχα στην καραντίνα αφού η Άντα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο μετά τον γάμο της: «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση». Αν πάλι ο έρωτας όντως περνάει από το στομάχι, η Άντα με τον Στάθη έχουν άλλο ένα πλεονέκτημα, καθώς στην ηθοποιό αρέσει πολύ η μαγειρική. «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα».

Η ηθοποιός αν και δε συνηθίζει να μοιράζεται συχνά στιγμές από την προσωπική της ζωή αλλά συνήθως από τη δουλειά της, μοιράστηκε στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία με τον σύζυγο της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top