Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουινέλης: Το love story τους και ο γάμος που δεν έγινε

Γιατί αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2009 και το love story τους ξεκίνησε λίγα χρόνια αργότερα. 

Η Ήβη Αδάμου έλαβε μέρος στο X-Factor όταν ήταν 16 ετών, όπου ο τραγουδιστής ήταν κριτής. Μετά από έναν χρόνο, ήρθε η πρώτη τους συνεργασία με το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» που έγινε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν η όμορφη τραγουδίστρια ήταν φοιτήτρια. 

Ήβη Αδάμου: O Μιχάλης Κουϊνέλης, ο φόβος για την κόρη τους και η νέα ζωή

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής. 

Η κόρη τους τους έδεσε ακόμα περισσότερο

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ωστόσο η ευτυχία του ζευγαριού δεν κρύβεται ιδιαίτερα μετά τη γέννηση της κόρης τους που σήμερα είναι 4,5 ετών. 

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου / NDP

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με την κόρη της με ίδια ρούχα μπροστά από το δέντρο

«Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου για το πως επηρέασε τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη ο ερχομός της κόρης τους.

Η μετακόμιση στην Αλεξανδρούπολη

Με τη γέννηση της κόρης τους, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε γεννηθεί ο τραγουδιστής προκειμένου η Ανατολή - Νεφέλη να μεγαλώσει με καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Όσον αφορά στον γάμο, πρόκειται για ένα θέμα που φαίνεται να μην τους απασχολεί. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Κουινέλης είχε πει ότι αν παντρευτούν, θα πρέπει να χωρίσουν ενώ έτσι, δε θα χωρίσουν ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top