Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η mix & match διακόσμηση στο στιλάτο σπίτι της

Η κουζίνα είναι βγαλμένη από interior design περιοδικό

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ανακαίνιση στο σπίτι τους έκαναν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Δείτε όλα τα σπίτια των επωνύμων

«Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολλή αγωνία, μακριά ο ένας απ’ τον άλλο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Κάθε μέρα όμως όσο δύσκολη κι αν ήταν οραματιζόμασταν τη μεγάλη εικόνα, Αυτή την εικόνα», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην περιγραφή μίας φωτογραφίας τον Οκτώβριο του 2021 η ηθοποιός. 

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα του σπιτιού της και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα-ένα τα ολοκληρωμένα δωμάτια.

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η κουζίνα είναι αρκετά εντυπωσιακή βγαλμένη από interior design περιοδικό. Το ξύλο και οι ανάγλυφες, μαύρες επιφάνειες προσδίδουν κομψότητα και chic αέρα βιομηχανικής διακόσμησης στον χώρο.

Highlight της κουζίνας είναι τα minimal σκαμπό σε μαύρη απόχρωση με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Στο σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού επικρατεί ένα mix & match στιλ με τον μωβ καναπέ και τα λεοπάρ μαξιλάρια, να ξεχωρίζουν στον χώρο!

Η εκκεντρική, στρογγυλή τραπεζαρία με τις πολύχρωμες καρέκλες και τον κρυστάλλινο πολυέλαιο ολοκληρώνουν τη σύγχρονη διακόσμηση του χώρου.

Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top