Παπασπηλιόπουλος: «Έχουμε μπερδέψει την ειλικρίνεια με την αγένεια»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για τον εαυτό του λέγοντας πως ως παιδί και έφηβος ήταν αρκετά νευρικός κάτι που πλέον δεν είναι εξηγώντας πως αυτός ο θυμός και τα νεύρα πήγαζαν από την αδικία που παρατηρούσε γύρω του. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα λεπτά όρια ανάμεσα στην ειλικρίνεια και την ευγένεια που τείνουν να εξαφανιστούν.

«Για μένα είναι πολύ βασικό να υπάρχει πάντα ο σεβασμός και το όριο και αν κάτι λίγο με στεναχωρεί στην πραγματικότητα που ζούμε – το λέω με αφορμή και κάποια πράγματα που έγιναν πολύ πρόσφατα- είναι ότι λίγο έχουμε μπερδευτεί σε σχέση με την ειλικρίνεια και την αγένεια.

Λίγο τα όριά μας, μέσα από την αποθέωση της γνώμης, την άποψη ότι το να πω τη γνώμη μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και τα social media μας δίνουν αυτό το βήμα, και θεωρούμε ότι είναι πολύ γενναίο το να λέμε απερίφραστα τη γνώμη μας, εκεί κάπου έχουμε μπερδευτεί και γινόμαστε λίγο αγενείς.

Οι κοινωνίες με την ευγένεια προχωράνε. Οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν ανάγκη την ειλικρίνεια, οι κοινωνικές σχέσεις έχουν ανάγκη την ευγένεια… Με τρομάζει λίγο το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε… Ο σεβασμός και η ευγένεια είναι πάντοτε δυο πολύ ωραίες δυνάμεις» είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top