Γιώργος Χριστοδούλου: Η ηθοποιός σύζυγος, τα παιδιά και οι ρόλοι στην TV

Ποιος είναι ο Γιωργής Κανελάκης από τη σειρά To Ναυάγιο

Γιώργος Χριστοδούλου: Όσα είχε πει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά αγαπά πολύ το θέατρο.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αγαπά το θέατρο


«Νιώθω πίεση να κάνω τηλεόραση. Ξαφνικά, όλοι μου λένε να παίξω στην τηλεόραση και σκέφτομαι πως κάτι κάνω λάθος. Πιο παλιά δε, ήμουν ακόμη πιο σκληροπυρηνικός, σκεφτόμουν μόνο το θέατρο. Τώρα είμαι πιο δεκτικός∙ πάντως κάθε φορά που διαβάζω ένα σενάριο νιώθω πως θα είμαι χάλια στο ρόλο που μου προτείνεται. Και με αυτή την πεποίθηση πώς θα πάω να κάνω δοκιμαστικό; Χάλια θα είμαι. Νομίζω πως δεν έχω την ψυχολογία να υποστηρίξω και τις δημόσιες σχέσεις της τηλεόρασης. Κι επίσης έχω και το φόβο της έκθεσης. Θα μπορέσω ν’ ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο; Όπως καταλαβαίνεις, βρίσκω, διαρκώς, προσκόμματα αλλά πιστεύω πως, στο τέλος, θα τολμήσω κάτι που θα βρω ενδιαφέρον», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο monopoli.gr

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε πριν από δυο χρόνια στη σειρά Σασμός

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε πριν από δυο χρόνια στη σειρά «Σασμός», υποδυόμενος τον «Σταύρο», τον άνδρα της «Αργυρώς Βρουλάκη».

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Το Ναυάγιο» όπου ενσαρκώνει τον δημοσιογράφο «Γιωργή Κανελάκη».

Γιώργος Χριστοδούλου: Αυτό είναι το βιογραφικό του 

•    Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο.
•    Κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.
•    Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα.
•    Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

•    Ο νέος ηθοποιός, με θητεία έντεκα χρόνων στο θέατρο, πρωταγωνιστούσε την περασμένη χρονιά στην παράσταση «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» του Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλου, στην οποία υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, τον Μίχαλο Ρούση, ενώ το καλοκαίρι του 2023 έκανε περιοδεία με τις «Βάκχες», μαζί με τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου.

Η προσωπική ζωή του Γιώργου Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Προϊστάκη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

 

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του. Να τώρα, παίζοντας στον Κοτζάμπαση φέρω και τη Μαρία στη σκηνή. Ο λόγος που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το θέατρο είναι γιατί κατάλαβα πως η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και το παιδί μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί».

 

Ο ερχομός των παιδιών του 

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου του, στον οποίο ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία. «Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Ξέρεις αντιστάθηκα πριν κάνουμε το γιο μας. Έλεγα «τι θα γίνω τώρα, ένας οικογενειάρχης; Ένας τύπος που τα ρούχα του θα είναι λερωμένα με τις κρέμες και τα σάλια του μωρού και θα πηγαίνω αναμαλλιασμένος και άυπνος στην πρόβα;» Ωστόσο, εκεί βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε «ζω για το θέατρο» πήγα στο ότι «η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο». Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο. Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο χρόνος», έχει δηλώσει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

 

 

Ένα σύντομο βιογραφικό της Μαρίας Προϊστάκη

Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιόςστις εξής παραστάσεις: “Το σκοτεινό σπίτι” του Νηλ Λαμπιούτ ( σκην.Χρήστος Λύγκας, ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 2011), “Οικογένεια Τσέντσι” των Ιόλη Ανδρεάδη/ Άρη Ασπρούλη  (σκην. Ιόλη Ανδρεάδη, ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 2015-16), “YoungLear” των Ιόλη Ανδρεάδη/ Άρη Ασπρούλη (σκην.Ιόλη Ανδρεάδη, φεστιβάλ Αθηνών και θέατρο Θησείον, 2016), “η Δύναμη του Σκότους” του Λεβ Τολστόι (ομάδα Νάμα, Ελένη Σκότη , Σύγχρονο Θέατρο  2017-18), “Αγάπη” (σκην. Ηλίας Κουνέλας, ΔηΘεΠει, 2017) και “8'19''” (σκην. Στέλλα Μαγγανά, Θέατρο Μπιπ, 2018).

 

 Επίσης έχει συμμετάσχει ως βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις: “ο Μικρός Χίτλερ” του Άρνολντ Μπέρνφελντ (σκην. Γιώργος Χριστοδούλου, Γεράσιμος Μιχελής, Θέατρο του Νέου Κόσμου 2016-17 ) και “Αρίστος” (σκην. Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2018-19).

 Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες : “το μάτι και το φρύδι” (σκην.Κωστής Χαραμουντάνης, 2016), “το τέρας κοιμάται” (σκην.Κωστής Χαραμουντάνης, 2017), “Kioku” (σκην.Κωστής Χαραμουντάνης, 2018) και “Κόστος Ευκαιρίας” (σκην.Παύλος Βαλσαμίδης, 2018) .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top