Καινούργιου για το τροχαίο των γονιών της: «Τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά»

«Ο πατέρας μου ταλαιπωρείται ακόμα»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και τη ρώτησε για το τι γίνεται με τα γυρίσματα της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη τώρα που έχει «φύγει» από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης.

Ταβουλάρη: H συγκινητική ανάρτησή της, 40 μέρες από τον χαμό του Νάτση

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα ο ηθοποιός ήταν στο σπίτι της καλής του φίλης και γιόρταζαν τα γενέθλιά της.

Νάτσης: Ο αντικαταστάτης και οι τελευταίες στιγμές του - Λύγισε η Ταβουλάρη

Με αφορμή αυτό το γεγονός η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχαν οι γονείς της πριν από αρκετά χρόνια.
«Ήταν του Αγίου Ελευθερίου. Είχαν και μια φίλη τους στο αυτοκίνητο. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο πατέρας μου ταλαιπωρείται ακόμα. Θυμάμαι τη φίλη αυτή, που ουσιαστικά οδηγούσε ο μπαμπάς μου, όταν έφυγαν από το μαγαζί έκαναν έναν κύκλο, για να την αφήσουν στο σπίτι και να γυρίσουν οι γονείς μου. Πόσα χρόνια μετά η συγκεκριμένη κοπέλα, η φίλη των γονιών, που στάθηκε πολύ στο πλευρό του μπαμπά μου, γιατί ένιωθε τύψεις».

«Πάντα σκεφτόταν πως αν δεν είχαν κάνει αυτόν τον κύκλο, ίσως να είχαν σωθεί. Την θυμάμαι να είναι πολλά χρόνια δίπλα στον μπαμπά μου, που ταλαιπωρήθηκε κινητικά για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όταν μεγάλωνα, την ρώτησα: “Τόσο πολύ αγαπάς τον μπαμπά;”. Και μου λέει: “Αν εκείνο το βράδυ δεν με είχαν γυρίσει μπορεί τώρα, να μην ήταν σε αυτή την κατάσταση”», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top